Hakkımızda
Şirketimiz 1999 yılında 2,000 m2 kapalı, 20,000 m2 açık alanda, kesimhane olarak faaliyete başlamış olup, Sivas’ın ilk Gıda Üretim Sertifikası ile et ürünleri üretimi ve toptan et satışı ile faaliyetlerine devam etmektedir.
2013 yılında makine ekipman yenilenmesi ve soğuk hava depolarımızı büyütülmesi ile modernizasyon sürecini tamamlamış olan tesisimiz, günlük 200 adet büyükbaş, 250 adet küçükbaş kesimi, aylık 150 ton et işleme kapasitesine yükseltmiştir.
Faaliyetlerimiz arasında Sivas’taki market zincirlerine ve kasaplara fason büyük baş ve küçük baş hayvan kesim hizmeti, bu karkasların soğuk hava muhafazası ve nakliyesi, salamura deri ticareti, kendi besi çiftliğimizden ve anlaşmalı besicilerimizden tedarik ettiğimiz ve sağlık kontrolleri yapılmış hayvanlardan ürettiğimiz et ürünleri “sucuk, pastırma, kavurma, tescilli Sivas
köftesi, salam, sosis, ” üretimi ve satışı, toptan karkas et satışı, perakende satış şubelerimizle bölgemize hizmet etmeye devam etmekteyiz.
En modern üretim teknolojisine sahip olan tesisimizde, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, Uluslararası Helal Gıda Belgesi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği belgelerimiz ile, atalarımızdan gelen, “yemediğimizi yedirmeyiz” prensibine bağlı kalarak, sağlıklı, hijyenik ve lezzetli ürünlerimizi, Veteriner Hekim ve Gıda Mühendisi gözetiminde, uzun yıllardır kazandığımız tecrübemizle birleştirmiş bulunmaktayız.
Sağlık ve lezzetin buluştuğu Yıldız Et’te, müşteri memnuniyeti ve güven en önemli ilkelerimiz olmuştur. Gelecek nesillerin de tadacağı bu eşsiz lezzetler sadece yerel değil ulusal market zincirlerinde yerini almış bulunmaktadır. Bölgede lider olma olma özelliğini korumaya özen gösteren Firmamız tescilli markalarımız olan ve ile ulusal Yıldız Et Madımak Sucuk markalaşma çalışmalarına devam etmektedir.
Misyonumuz
Sivas’ın geleneksel mutfak kültürüne bağlı kalarak, Türk damak zevkine uygun, hijyenik koşullarda ve kaliteli et ve et ürünleri üretmek ve tüketicilerimize sunmak.
Vizyonumuz
“ Yemediğimizi müşterilerimize de yedirmeyiz” anlayışıyla kalite ve hijyenden ödün vermeden, et ve et ürünlerinde Sivas’ın ve bölgenin tercih edilen lider markası olmak
Şirket Politikamız
Müşterilerimizin et ve et ürünleri ihtiyaçlarını daima deneyimli ve eğitimli bir personelle, tüketici haklarını gözeterek, insan sağlığına önem vererek, hijyenik koşullarda, helal kesim ve helal gıda şartlarına uygun, üstün bir teknoloji kullanarak, çevre sorumluluğu bilincinde en ekonomik ve kaliteli üretimin etkinliğinin ve sürekliliğini koruyarak, ülkemiz ve halkımıza katkıda bulunmak şirketimizin temel politikasıdır.
—Müşteri isteklerini zamanında ve her defasında uygun şekilde temin ederek müşteri memnuniyetini sağlamak.
—Personelimizin, sektörümüzün faaliyetlerine uygun eğitim ve bilinç seviyesine ulaşması.
—Gelişen teknolijiye ayak uydurarak; şirketimizin pazar payını ve rekabet gücünü sürekli geliştirerek iş gücünü arttırmak,
—Kötü kalite maliyetlerini azaltarak sağlanan kazançları her yıl artırmak.
—Ürünümüzden kaynaklı tüketici sağlığını tehlikeye düşürecek her hangi bir tehlikenin yaşanmaması için faaliyetlerimizde gerekli olan tüm çabayı göstermek.
—Gıda Güvenliği açısından yasalara ve düzenleyici gerekliliklere uygun şartları sağlamak.
—Entegre Yönetim Sistemlerinin kuruluş içerisinde anlaşılmasını, uygulanmasını ve sürekliliğinin sağlanması.
—Entegre yönetim sistemi şartlarına uymak ve etkinliğini sürekli iyileştirmek,